Veelgestelde vragen over Wordpress

Wat is WordPress?

WordPress® is een platform voor webpublicatie en -bloggen, dat niet alleen gemakkelijk te gebruiken is, maar door de wereld wordt erkend als een standaard bij het maken van websites. Gefocust op esthetiek, webstandaarden en gebruik, WordPress is een open source platform waarmee je alles kunt beheren, van een kleine persoonlijke blog tot een grote commerciële site met honderden pagina’s. Honderdduizenden websites vertrouwen hun online aanwezigheid toe aan WordPress.

Wat is Managed WordPress Hosting?


Meer dan alleen een eenvoudige installatie, WordPress is naadloos geïntegreerd met uw hosting. Op die manier kunt u uw site maken, bewerken en beheren zodra u bent ingelogd. We passen onze servers ook specifiek aan voor WordPress, waardoor u een niveau van snelheid en beveiliging krijgt dat u niet zult krijgen met een ander standaard webhostingplan.

En natuurlijk is onze gerenommeerde ondersteuning beschikbaar om u te helpen met al uw vragen. Kortom, er is geen gemakkelijkere, snellere, veiligere en betrouwbaardere manier om een WordPress-blog of -website te maken en te beheren.